Diensten

VERBOUWEN

Wilt u verbouwen in of om uw huis? Bijvoorbeeld het creëren van een extra ruimte door het verwijderen van een muur of juist het plaatsen van een aanbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij maken met u een passend verbouwingsplan

HOUTBEWERKING

Diverse houten objecten worden naast handmatige bewerking vervaardigd met onze houtbewerkingsmachines. Denk hierbij aan nieuwe kozijnen, een complete trap of meubels op maat. Neem contact met ons op voor het door u gewenste bouwproject.

Onderhoud

ONDERHOUD

Denk bijvoorbeeld aan die mooie kast die al jaren in uw familiebezit is en er niet meer netjes uitziet of door de jaren heen niet meer naar behoren functioneert. Wij kunnen dit voor u oplossen door de kast op te knappen naar wens. Zo kunt u nog jaren plezier hebben van uw meubels. Vraag ons naar de mogelijkheden.

RENOVEREN

Diverse oude gebouwen raken na enige tijd in verval. Om hoge renovatiekosten te voorkomen is het aan te raden om op tijd aan het herstelproces te beginnen. Wij kunnen u zowel van dienst zijn bij een gehele woningrenovatie als bij het opknappen van een gedeelte hiervan binnens- of buitenshuis.

Inbraakpreventie

INBRAAKPREVENTIE

Uw huis beveiligen tegen inbraak is van groot belang. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het plaatsen van speciale sloten en/of gecertificeerd hand- en sluitwerk voor deuren en ramen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

KLEINE PROJECTEN

Voor kleine klussen in en rond uw huis zijn wij ruim inzetbaar. Van het vervangen van een lamp tot het schoonmaken van uw dakgoten of het maken van een woonaccessoire op maat. Bekijk onze projecten voor diverse voorbeelden.

SPECIALISATIES

Houtbewerking

Zowel voor renovaties als voor objecten die op maat worden gemaakt is houtbewerking de specialisatie van S.B. Hofman. Bij machinaal vervaardigde producten bent u er bovendien zeker van dat objecten zo exact op maat kunnen worden gemaakt dat ze de perfecte afmetingen hebben voor die specifieke plek in uw huis of kantoor. Dus voor het opknappen van een oude kast of juist het maken van een passende variant voor in elke gewenste ruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Schuiven naar boven