Over

Gerard Hofman

Even voorstellen

“Mijn naam is Gerard Hofman. Ik ben een gedreven aannemer en heb het familiebedrijf van mijn vader overgenomen. Mijn grootste passie is samen met mijn klanten tot de beste oplossing komen. Ik probeer altijd wat extra te geven aan de klant. Zelfs als er op een of andere manier iets fout is gegaan wil ik er altijd voor zorgen dat we er samen een oplossing voor vinden. Een van de sterkste punten van mijn bedrijf is dat we altijd voor de klant klaar staan, zelfs in de avonduren en op zaterdag. Wij leveren vakwerk in Groningen en omgeving, kwaliteit staat bij ons voorop . Daar kunt u op bouwen!”
Neem contact met mij op

hofman_garmerwolde

Historie

In 1977 werd Bouwbedrijf S.B. Hofman V.o.F. opgericht door Sake en Dity Hofman na eerst enkele jaren binnen het vakgebied voor diverse werkgevers te hebben gewerkt. Vanuit de eigen boerderij in Garmerwolde (Groningen) werd het bedrijf gestart. In 1978 is het bedrijf verhuist naar het inmiddels vertrouwde adres in Stedum. Hun oudste zoon Gerard werd later mede-vennoot en heeft per december 2010 het bedrijf overgenomen. Al ruim 40 jaar vakwerk!

Bouwbedrijf S.B. Hofman tijdlijn

Na enkele jaren voor diverse werkgevers gewerkt te hebben werd Bouwbedrijf S.B. Hofman V.o.F. opgericht door Sake en Dity Hofman in Garmerwolde.

Gerard is bij het bedrijf begonnen en leert alle fijne kneepjes van het vak. Van kleine tot grote klussen met een grote diversiteit aan materialen, technieken en mogelijkheden

Gerard neemt na ruim 30 jaar het familiebedrijf over waardoor S.B. Hofman V.o.F. tot op heden al ruim 40 jaar vakkundig te werk gaat.

Schuiven naar boven